Planeringsdag

Det kommer ett litet inlägg till från mig, orkar inte hålla mig borta från bloggandet.

Idag är det söndag, vädret här i Karlstad har varit väldigt växlandet. Ena stunden skiner solen från en klarblå himmel för att det i nästa stund ösregnar. Mitt i allt detta blåser det nästan storm. Ja, ja så har vi haft det här i Karlstad idag.

Själv har jag suttit inne och planerat lite inför starten av gympasäsongen. Jag är gympaledare i Karlstads Gymnastikförening sedan några år tillbaka, och har hur kul som helst. Om det inte vore för att man måste göra ett nytt pass!!!! Jag har varit gympaledare sedan 1996 nu, och det blir bara värre och värre att komma på musik och rörelser. Och nu är det bara en vecka kvar tills vi börjar. Det blir nog så att jag drar igång gympandet med gamla pass om jag känner mig själv rätt, eller så sitter jag på söndagkväll nästa vecka och sliter mitt hår i ren förtvivlan. Inte nog med att jag ska göra ett så kallat "Landgympass", jag ska även hitta på ett vattengympapass, eftersom jag är ledare där också!

Usch ja, vad gör man inte för att komma ut och få motion. Annars såg jag under helgen att fotboll bränner mer fett än vad löpning gör. Får nog försöka sätta igång att sparka boll jag också. Kan man börja när man är 45 år? Nej, jag gör nog som jag brukar göra - sätter mig i soffan framför TV:n och kanske äter något godis av något slag och bara njuter!

Ha en bra kväll allihopa
AnnaKarin