Fall framåt

Tusan hakar, vi som spelade så jäkla bra, varför ska vi gå och förlora?

Dagens möte var tusen gånger bättre än senast, vi var lätt bättre än Umeå i första halvlek och spelade till oss heta målchanser. Så när som på en enorm räddning av Jenny i målet, så hade inte Umeå mycket.

Men så händer det. Ett skitmål och vi tappar allt. Umeå vann välförtjänt men det är helt och hållet vårt eget fel. Släppar man in ett effektivt Umeå så går det som det går. Synd, för vi kunde tagit dem.

Bryt ihop och gå vidare, men gud, det var mycket som gladde.
Publiksiffror, Jenny Olsson, Maureen Mmadu och LFCs spel i nästan hela matchen. Bästa spelet på bra länge.

Ska tänka på det och sova gott.

Kommentarer
Postat av: Uffe

Talesättet "Det är ingen skam att förlora, men sättet man förlorar på kan vara skamligt" gällde inte fullt ut igår mot UIK. Nu var det nygamla, tuffa takter från LFC-damernas sida! Linköping plockar oftast fram sitt bästa spel mot Umeå, och devisen "no respect" lyser över Super-Frida (Östberg) & Co.
Tyvärr saknas det där lilla, lilla extra som avgör en match till LFC:s fördel. Som igår, då Jossan var millimetern ifrån att peta in Segers inlägg. Kyla och precision i avsluten är det som fattas, fortfarande. Och LFC är - fortfarande - alltför svajigt i spelet i många matcher för att kunna bli en allvarlig utmanare till UIK om platsen som #1 i Sverige. I alla fall de närmaste två åren.
Med tanke på att du har så många talangfulla kompisar i laget, Hedvig, så tror jag dock att vi redan om några spelomgångar får se mer jävlaranamma från er sida. Bottenplaceringen just nu får betraktas som en historisk kuriositet att skämta om när ni har era framtida segerfester i LFC. Från botten finns ju bara en väg bort och den går - uppåt!
PS Jenny O. är grym i målet, liksom Mia C. Du får kanske se upp med de här unga uppstickarna! :)

2007-04-26 @ 08:49:47
Postat av: pappa B

Tjenare Hedvig
Hörde att du hyrt en liten sommarstuga i Falköping? Stämmer det *s*
Ha det så bra och kämpa tappert mellan stolparna.
O´johan

Postat av: Marcus

Vill höra mer om varför AIK har hög status i ditt hushåll :=)

2007-04-26 @ 22:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback