Golf istället?

Kan nu titulera mig som medlem i LFC-klacken. Den, bestående av mig och mina 4 kompisar, hejade vanan troget på LFC i jakten mot första poängen. Vilket för övrigt känns helt sinnessjukt att skriva, hallå, fyra förluster!
 
Men, solen liksom spelet värmde. Vi spelade bra, stundtals bättre än Djurgården, men fortfarande utan effektivitet framåt. Vilket vi får sota för.

Djurgården lyckades vinna i 85:e minuten (eller nåt sånt) då de gjorde 2-1.
Vi som satt på läktarn fick nästan nypa oss i armen under matchen för att förstå att det LFC vi såg spela bländande bra faktiskt låg sist i den allsvenska tabellen. Nu är det ju så att vi befäster den positionen, vilket känns sådär.
En sak är positiv, det kan bara gå bättre, vi kan i alla fall inte falla längre ner. Det är ju skönt.



I kväll är min sista dag som 23åring.

I morgon ska det firas med tårta samt  golfrunda på Vreta Klosters korthålsbana.
Där får man tydligen spela utan grönt kort som jag för övrigt håller på att ta. Har gått och blivit mer än vanligt betuttad i golf, inhandlade både bag och klubbor till rövarpris. Passade på köpa skor och såna små söta skydd till träklubborna också. Fanns liksom ingen återvändo till det gröna kortet om man redan hade grejerna. Så snart har jag det.

Alla spelar golf!

Nja, inte alla, men bra många. Har insett det och har redan bestämt med massa folk att vi ska gå rundor ihop. Undrar hur det blir med det i slutändan? Längtar i alla fall till banan! Det bästa med golf är att man får ta med hunden på banan. Borde blivit golfare, så skulle jag sluppit hundvaktsproblematiken. Eller så hade jag kanske haft råd att anlita en hundvakt.

Tjo, tjo - dags kila vidare.
Sov gott alla fotbollsälskare, samt alla andra som inte gillar fotboll men som bara råkat hamna här ändå.

~ Hedvig~

Kommentarer
Postat av: mattep74

Grattis på födelsedagen. Förresten, linköping kan hamna längre ner, i div 1 södra. Fast så illa ska det väl inte gå. Ni börjar nog vinna snart.

Ser hellre er som mästare än UIK.

2007-04-29 @ 10:45:46
Postat av: Uffe

Rut Hedvig Lindahl - STORT GRATTIS! Ett andra grattis också till din nya kärlek: golfen. På greenen hamnar alla stora idrottsstjärnor förr eller senare, fast då har deras stjärnglans i regel falnat. Så icke i ditt fall!

I motsats till fotbollen är golf en ofarlig sport, inga led- eller korsbandsskador - om man nu inte trampar ner i något kaninhål. Risken finns förstås alltid att få en golfboll i skallen, eller att svingen blir så stor att man knockar sig själv i bakhuvudet med järnfemman...

Toleransen mot husdjur är ett tilltalande drag inom sporten. Tänk att få ta med sig hunden in i...nej, inte det - in på golfbanan! På Råsunda släpps minsann inga jyckar in! Där påträffas i stället en del fyllhundar...

Sedan kan man ha nytta av sin fyrbente vän på flera sätt. Låt vovven apportera eller nosa upp bortslagna golfbollar, vetja! Enormt tids- och kostnadsbesparande. Har du en aning om hur många bollar som försvinner varje säsong? Nej, inte jag heller.

Lycka till inom din nya sportgren! Är du bara hälften så bra med golfklubba som du är med målvaktshandskar, så kan du gå väldigt långt. Särskilt nu när Annika Sörenstam börjar tackla av. Swing it, Hedvig!

2007-04-30 @ 08:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback