Varannan hudlotion - varannan damernas

Vissa damallsvenska klubbar är mer omtyckta av en billig hudlotion än av herrsektionen i vad som en gång var samma klubb.

Det är so not 2007.

Skönt att det finns undantag. Skönt att det finns klubbar som faktiskt inser vikten av att ha både ett herr- och ett damlag. Skönt att det finns klubbar som faktiskt vill ha både ett herr- och ett damlag.

AIK är en av dem. Den massiva satsning man gjort i år är iscensatt av den högsta ledningen. Samma ledning som också var plats på Skytteholm och såg onsdagens premiär. Så självklart, kan man ju tycka.

Återstår nu att se om AIK får det förväntade lyftet. I onsdags såg det lite skakigt ut. Trots att klubben gjort den klassiska centrallinjeförstärkningen med tre finska landslagsspelare (Valkonen - Julin - Kalmari) hade man svårt att etablera ett eget spel mot Djurgården. På onsdag ställs AIK inför nästa derby, mot Hammarby som man slog men 5-3 (4-1) för drygt två veckor sedan. Upp till bevis i skarpt läge.

Jag hoppas på en underhållande match. Och på fler hemsidor som AIK:s. Inför premiären toppade damernas inför-text aik.se. Så självklart, kan man ju tycka.

Kommentarer
Postat av: jennie lundmark

Kul att hitta dig här och roligt att det går bra för dig!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback