Veteranträning

Lyckades faktiskt låta bli att jobba igår utan tillbringade dagen med Läkemedelsräkning och sjuksköterskans journalföring. Hann också med en del hushållsbestyr.

Jag bor ca en mil utanför Ludvika i en by som heter Saxdalen. Här finns Dalarnas finaste fotbollsplan Furuliden men tyvärr inga aktiva lag.
På just torsdagkvällar spelas här säkerligen den bästa fotbollen i Sverige i alla fall enligt de som är närvarande. Då samlas veteranerna, det är ett antal herrar i varierande ålder, lite yngre förmågor och så jag. Vi delar in oss i två lag och spelar match. Och det är precis som någon klok person tidagare sagt: Fotboll är inte en lek på liv eller död, det är allvarligare än så.
Att bara lyssna på de anekdoter som förtäljs i pausen och efter avslutad drabbning är underhållning på hög nivå.
De bravader på och utanför planen dessa gentlemen varit med om skulle bli en bra bok för oss som är insatta i fotbollens värld.
Det är nästan värt en pilgrimsresa för att uppleva lagsport när den är som bäst.

I dag har det varit jobb framtill lunch och sedan lite skolarbete på¨eftermiddagen. Ska på kräftskiva i morgon så det blev en vända till affären med gröna skylten och ett par nya byxor innan jag åkte hem.

Yngsta dottern ska på kalas och bara måste PLATTA HÅRET och den äldre som lovat hjälpa till hänger framför tv'n.
Vi tänkte åka in till Ludvika och se LFK's match men vi får se hur det känns om en timme eller om det blir till att stanna hemma och somna i soffan strax efter klockan åtta.

Ha det !
Jessica

Ps Fick en fråga vad TLC var, tender , love , care, omtanke helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback