En ljus och lång dag går mot sitt slut

Dagarna är riktigt långa här uppe i Norrland. Man väntar på att mörkret ska komma så att man kan få sin skönhetssömn. Men den kommer inte. Hur mycket man än väntar. Framåt 23-tiden så börjar det bli lite mörkare, så att ljuset inte längre sticker i ögonen, men man kan utan problem läsa en bok utan att ha en lampa tänd. Senare in på småtimmarna runt 01.00 börjar ljuset åter komma tillbaka och blir bara starkare och starkare för varje minut. Så är det att bo i Norrland, och visst är det helt underbart. Man kommer lätt(are) upp på morgonen i alla fall.

Första träningen idag med hela laget på plats efter diverse landslagsuppdrag. Kul att träffa alla igen. Och nog har man lyckats sakna alla efter bara några dagar. Tyvärr så hade vi även några som befann sig vid sidan om planen. Och då tänker jag på Ljungan som körde ett rehab pass och Johanna Frisk som skadade knät i förra seriematchen. Hon har nu opererat knät och allt verkar ha gått enligt planerna. Vi gör alla vad vi kan för att stötta henne så hon kommer tillbaka till nästa säsong ännu starkare än hon varit i år. Som lite plåster på såren fick hon en sprillans ny leasingbil av Motorcentralen, modellen värre. Medans alla andra fick de vanliga Volkswagen Polo, så fick Johanna en Volkswagen CrossGolf. Med automatväxling. Snacka om att tänka ett steg längre. Och att göra alla oss andra rejält avundsjuka.

Efter träningen hade vi vårt återkommande "mat och möte", som vi har varje ny vecka. Vi signerade en hel del tröjor, bollar och kort, och åt god pasta med pastasås. Lyx!

Under kvällen har jag meckat i min lägenhet och slängt upp min TV på väggen. Eller ... slängt och slängt. Jag svor en hel del då det visade sig att skruvarna som följde med inte passade alls till TVn. Men som tur är så har man juh ett stort förråd med skruvar, så det löste sig ändå. Så nu sitter TVn där den ska och jag kan börja på mitt nästa projekt som är att bygga en variant av skrivbord av en bänkskiva. Vi får se hur det går...


Bäst just nu: Bom Chicka Wah Wah! Om det är någon som missat den helt underbara reklamen så är det bara att gå in på följande länk:
http://www.youtube.com/watch?v=zZr0OnfFfMY

Kommentarer
Postat av: Anette

Japp, den var skitkul. Härligt att du är igång och att alla i ditt gäng verkar vara på gott humör trots individuella motgångar.
mvh Anette

2007-06-26 @ 10:11:28
Postat av: T

Du tror inte eran "ica-kina"-reklam med landslaget som du skrev om i din andra blogg blir offentlig? Skulle varit lite roligt och titta på... ;)

2007-06-26 @ 12:35:58
Postat av: ishi

hur går det med karriären som grafisk designer?

2007-06-26 @ 23:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback