Ikväll gäller det

Snacka om ödesmatch mot Nordkorea ikväll. Sverige måste göra tre mål mer än Nordkorea för att ta andraplatsen i gruppen. Det känns nästan omöjligt  men å andra sidan kan man också säga att ingenting är omöjligt det kan bara vara lite svårare att genomföra.
Tjejerna i det svenska laget verkar lite lagom tjuriga och trumpna inför stundens allvar. Det känns bra mycket bättre än att se flamsiga spelare. Skulle tro att dom är revanschsugna.
Skulle också tro att alla har läst de negativa inläggen i svensk press och att dom tar åt sig det och vill visa att dom kan bättre.
Låt oss hoppas att detta kan sporra dem till stordåd ikväll. Annars lär dom få ännu mer skäll i pressen.
Med all rätt i så fall för så stora är förhoppningarna på det svenska laget som ju också själva sagt att dom skall ta sig vidare och fixa minst medalj.

Själv laddar jag med research om det Nordkoreanska laget. Hittar förvånansvärt mycket om dom. Visste ni att en spelare representerat Bälinge ( kim young ae) och att två spelare i startelvan varit avstängda i fyra månader  för dåligt uppträdande efter en match i Asian Cup förra året.

Dagens startelva vet jag inte men troligen är fyrbackslinjen som den mot USA och på mitten spelar troligen Sjögran, Fischer, Seger och Svensson. På topp Ljungberg och Schelin. 4-4-2 alltså.
Nu skall jag fortsätta plugga spelare.
Hålla tummarna för att Sverige skall öka sin målskörd i VM med 300 procent och helst inte släppa in något mål.

Kommentarer
Postat av: Turbidblue

Tyvärr... planen höll inte hela vägen. Det känns surt att vi börjar få till något bra inte förrän i sista matchen, men å andra sidan kan vi kanske bygga vidare på det senare.
Det här var i vilket fall som helst en betydligt bättre genomförd match än de båda tidigare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback